B2B selectie

B2B selectie – Add-on

Wist u dat ieder jaar ongeveer 25% van de ondernemingen zijn bedrijfsgegevens wijzigt? Deze wijzigingen worden niet gemeld bij de KvK en dit is ook niet verplicht. Gelukkig worden deze gegevens op andere plekken op het internet wel gewijzigd, zoals in Google Mijn Bedrijf of op de website van de ondernemer.

Met meer dan 2.8 miljoen bedrijfsadressen beschikken wij over de meest complete bedrijvendatabase in Nederland. Wat ons uniek maakt is dat wij niet alleen meer dan 150 datavelden in onze database hebben, maar ook van alle bedrijven de websites hebben geïndexeerd. Deze data gebruiken wij bij het verifiëren van gegevens en kunnen zo zien in welke branche(s) een bedrijf actief is. Wanneer u alleen naar SBI-codes kijkt zult u alleen de branche(s) zien waar een bedrijf zich in bevond bij het oprichten. Het kan dus zijn dat een bedrijf er andere diensten is gaan aanbieden, of diensten heeft afgestoten. Bij ons weet u dus zeker dat uw data klopt.

Hierdoor kunt u klanten op de meest efficiënte en effectieve wijze bereiken, de data gebruiken als input voor efficiënte marketingcampagnes, en zo een optimale customer experiënce creëren. Derhalve, biedt data verrijking ook vanuit kostenbesparend perspectief kansen.