AFAS Profit, MailChimp koppeling

Mailchimp koppeling – Add-on

Gebruikt u het programma Mailchimp of wilt u het programma gaan gebruiken in combinatie met AFAS Software? Door het maken van een koppeling bespaart u kostbare tijd. Mailchimp is een veelgebruikt programma voor het verzenden van nieuwsbrieven en e-mailberichten. Het programma is zeer gemakkelijk in gebruik en biedt naast het verzenden van mailings, de mogelijkheid mailinglijsten te beheren.

Een koppeling tussen AFAS Profit en Mailchimp stelt u in staat om automatisch informatie van AFAS Profit naar Mailchimp te synchroniseren. Door het aanleggen van de koppeling wordt het mogelijk om vanuit AFAS Profit, adreslijsten te wijzigen (aanvullen, stopzetten, toevoegen etc). Doordat de adreslijst vanuit uw ERP systeem wordt samengesteld is deze altijd actueel en mist u nooit meer een belangrijk contactpersoon in uw mailing.
Het kan voorkomen dat niet elke mailing bestemd is voor ieder uit uw adreslijst. De AFAS Profit, Mailchimp koppeling biedt hier een oplossing voor, namelijk doelgroepsegmentatie. In AFAS Profit kunt u interessegebieden aanvinken, die in Mailchimp onder te verdelen zijn in groepen. Op deze manier kunt u doelgericht marketing inzetten en behaald u een optimaal gewenst bereik!

Voordelen van een AFAS Profit koppeling met Mailchimp

  • Het bespaart kostbare tijd en voorkomt over-typefouten
  • Wijzigingen (aanvullen, stopzetten, toevoegen etc.) worden automatisch gesynchroniseerd
  • Adreslijsten altijd up-to-date
  • In AFAS gecreëerde segmenten kunnen op mailings worden toegepast
  • Door het creëren van segmenten, eenvoudig doelgericht marketing inzetten
  • Gemakkelijk in gebruik

Licentiekosten AFAS Profit, MailChimp koppeling

Licentiekosten: €55,- per maand, exclusief het inrichten van AFAS Profit.

Wat Gladior voor u kan betekenen

Vanuit onze passie en ervaring met webdevelopmentAFAS OutSite en online marketing staat ons team klaar om te ondersteunen bij alle facetten van uw e-Recruitment strategie. Hebben wij uw interesse gewekt? Wij kunnen ons voorstellen dat u behoefte heeft aan meer informatie. Neem contact op met één van onze specialisten via het contactformulier of bel 053 850 7090.