AFAS Profit 15 te gek!!

Maar borg beschikbaarheid van OutSite.

Graag willen wij je nog even attenderen op de mail van AFAS. Mocht je er niet helemaal uitkomen met onderstaande instructies en loop je het risico om de beschikbaarheid van je OutSite te verliezen, dan helpen we je graag.

Neem gerust contact op met Naomi Brandriet:
06 10 06 26 88 of n.brandriet@gladior.com

Mocht je andere vragen hebben met betrekking tot je OutSite of InSite inrichting of ontwerp, dan staan we uiteraard ook daarvoor tot je beschikking. Hier vind je een aantal voorbeelden waar wij trots op zijn: https://gladior.website/

Onlangs hebben wij ook een aantal koppelingen gerealiseerd waarover wij meer zouden willen vertellen als je ons contact:

  • SSO (single sign on): gebruiksvriendelijkheid en drempelverlagend, doordat klanten en/of medewerkers maar 1x hoeven in te loggen.
  • OCI (open catalogue interface): gebruiksgemak voor klanten door het integreren van je webshop in inkoopproces- en systeem van je klanten.

Aarzel niet, wij helpen graag!

Koppel de nieuw aangemaakte URL aan je OutSite

Beste [klantnaam],

Je ontvangt deze e-mail, omdat [klantnaam] nog een afasonline.com URL gekoppeld heeft in de eigenschappen van een OutSite.
Alle OutSite URL’s die afasonline.com bevatten, vervallen per Profit 15. We verwachten Profit 15 eind juni uit te leveren.

Wij hebben een nieuwe URL voor je aangemaakt. Koppel deze in de eigenschappen van je OutSite. Doe je dit niet? Dan werkt je OutSite vanaf Profit 15 niet meer. Afhankelijk van het type omgeving (Productie, Test, Accept) vind je hieronder je nieuwe URL (12345 hebben wij vervangen voor je eigen abonnementsnummer).

  • 12345.outsitetijdelijk.afas.online (Productie)
  • 12345.outsitetest.afas.online (Test)
  • 12345.outsiteaccept.afas.online (Accept)

Wat moet je doen?
Open de omgeving waar de OutSite URL die afasonline.com bevat, gekoppeld is. Let op! Dit kan ook een testomgeving of Accept-omgeving zijn. Deze omgevingen benader je via een aparte tegel.
Open vervolgens de eigenschappen van je OutSite en wijzig de URL door op het tabblad Publiceren de nieuwe Weblocatie te selecteren. Zie ook onderstaande afbeelding.

Hou er rekening mee dat de oude URL niet meer werkt, zodra je de nieuwe URL koppelt. Heb je nog een snelkoppeling naar de oude site, pas deze dan aan.

Outsite publiceren