Magento, AFAS Profit koppeling

Magento, AFAS Profit koppeling

Heeft u één Magento 1 of Magento 2 webshop? Een koppeling met AFAS software creëert diverse mogelijkheden, mogelijkheden die uw webshop naar een hoger niveau tillen. AFAS is één ERP-systeem dat alle interne bedrijfsprocessen, waar mogelijk is kan automatiseren. Door het toevoegen van Gladior’s eigen AFAS velden, is website integratie met Magento 1 en Magento 2 webshops mogelijk. AFAS software neemt administratief werk uit handen, zodat er meer focus gelegd kan worden op de kerntaken van de organisatie. Naast de kostbare tijd die bespaart wordt, werkt het systeem erg gemakkelijk, nauwkeurig en snel.

Door AFAS Profit te koppelen met uw Magento webshop, vinden er automatische synchronisaties plaats. Synchronisaties zorgen voor een goede communicatie tussen de twee systemen, door het overdragen van gegevens. Gladior heeft één standaard koppeling op basis van de best-practice AFAS inrichting. Daarnaast bepaald u zelf welke gegevens u extra wilt synchroniseren en welke gegevens niet uitgewisseld dienen te worden. Met één koppeling tussen Magento en AFAS Profit, verlaagt u de kans op fouten in de datastroom, door het centraal beheren van uw gegevens. Dit bespaart ook nog eens tijd en geld!

Voordelen van een AFAS Profit koppeling met Magento

  • Verlaagd kosten, bespaard tijd en voorkomt fouten
  • Na het inrichten eenvoudig in gebruik
  • 1 database met alle gegevens (rapportages)
  • Voorraad synchronisatie (ook met een offline winkel)
  • Artikelen toevoegen en beheren vanuit AFAS
  • Automatische realtime orderverwerking vanuit Magento
  • Klantenregistratie verwerking vanuit Magento

Wat Gladior voor u kan betekenen

Vanuit onze passie en ervaring met het maken van AFAS Profit koppelingen met diverse systemen, zoals: LightSpeedCCV ShopWooCommerce en MailChimp, staat ons team klaar om u te helpen bij het maken van de Magento, AFAS Profit koppeling. Hebben wij uw interesse gewekt? Wij kunnen ons voorstellen dat u behoefte heeft aan meer informatie. Neem contact op met één van onze specialisten via het contactformulier of bel 053 850 7090.