Cursusmanagement website

Cursusmanagement

Met de integratie wordt alle informatie over de cursussen uitgewisseld met AFAS, in de huidige situatie zijn er statische beschrijvingen van de cursus die los staan van AFAS. Dit zorgt voor dubbel werk en meer kans op fouten. Met de integratie worden alle gegevens direct verwerkt in AFAS, denk hierbij aan facturatie of zelf gecreëerde korting vouchers.

Met de cursusmanagement integratie wordt de informatie over de actuele cursussen informatie uit AFAS aangeleverd in een XML-formaat, inclusief links naar het inschrijfformulier. Dit formulier wordt via de connector gelijk binnen AFAS verwerkt, op deze manier zijn alle gegevens altijd beschikbaar. Bijvoorbeeld wie er ingeschreven staan en wat de facturatiegegevens zijn zonder dit handmatig te verwerken in AFAS. 

Ook geïnteresseerd in de mogelijkheden? We kunnen ons voorstellen dat u in dat geval behoefte heeft aan meer informatie of wellicht persoonlijk contact met één van onze specialisten, in dat geval kunt u het contactformulier invullen of bellen met  053 850 7090