WerkenBij Website

Werkenbij Website

U heeft waarschijnlijk veel tijd (en geld?) in uw corporate website gestopt; met als doel potentiële klanten te bedienen. Maar op welke wijze is uw website erop gericht om potentiële werknemers aan te trekken? Het is belangrijk om te onthouden dat u online praat met twee doelgroepen: klanten en talent. 

De kandidaat van vandaag is op zoek naar informatie die specifiek voor hen als werkzoekende aantrekkelijk is. Hoe authentieker en gerichter een aanpak is, hoe groter de kans op een conversie.  De website kan in het zoekproces net dat stapje vormen om de actieve en passieve kandidaten te overtuigen om over te gaan tot sollicitatie.

Marketing inspanningen ten behoeve van personeelswerving zijn nuttig om kandidaten naar uw werkenbij website trekken. Maar wat als je wervingswebsite de doelgroep vervolgens totaal niet aanspreekt? Dan maken die eerdere tactieken (hoe goed ook) niet meer uit, ze verliezen simpelweg hun interesse.

Wat kan Gladior betekenen

Vanuit onze passie en ervaring met webdevelopment, AFAS OutSite en online marketing staat ons team klaar om te ondersteunen bij alle facetten van uw e Recruitment strategie. Beginnend bij de basis: het definiëren van uw waardepropositie en doelgroep(en) tot het realiseren en vermarkten van een Sollicitant Self Service website of portal.