Gladior genomineerd voor AFAS Award

Als AFAS partner voor het realiseren van websites in het cms AFAS OutSite, is Gladior genomineerd voor de jaarlijkse AFAS Awards. Gladior valt voor deze Award onder de categorie “Partners & Experts”. We hopen natuurlijk ook op jouw stem, zodat we op 3 juni de Award in de wacht kunnen slepen.

AFAS Awards

Showcase

Jaarlijks worden de AFAS Awards uitgereikt aan klanten van het softwarebedrijf en de partners die oplossingen met behulp van AFAS software bij klanten implementeren. Met Gladior zijn we de eerste nominatieronde doorgekomen en behoren wij nu tot de finalisten in onze categorie “Partners & Experts”. Binnenkort komt een videoteam bij de finalisten langs om een video te maken over hoe er met de software van AFAS wordt gewerkt. Voor ons een ideale gelegenheid om meer inzage te geven in onze werkwijze bij het realiseren van websites voor onze klanten, met behulp van AFAS OutSite.

Binnenkort stemmen!

In mei van dit jaar zullen de video’s van de finalisten op de website staan. Vanaf dat moment is het ook mogelijk om via twitter (#AFASawards) ons te stemmen. Wanneer het moment daar is, zullen we jullie er uiteraard aan herinneren, maar neem ook alvast een kijkje op www.afasawards.nl.

We houden je op de hoogte.