Gladior genomineerd voor prestigieuze Google Premier Partner award

Google Premier Partners

Van alle bureaus die met Google samenwerken behoort een selecte groep tot de ‘Google Premier Partners’. Door behaalde certificeringen en bewezen prestaties in online campagnes zijn zij de top van alle Google partners. Gladior Online Marketing, gevestigd in Enschede en al meer dan 10 jaar partner van Google, kreeg vorig jaar ook deze status toegekend. Om de prestaties van de beste online bureaus te erkennen reikt Google jaarlijks de Premier Partner awards uit. Gladior heeft binnen deze selectie van partners een nominatie behaald!

Growing Businesses Online award

De awards bestaan uit zes verschillende categorieën. Deelname bestaat o.a. uit het indienen van een klantcase, waarin de prestaties voor één specifieke klant of campagne uitgelicht worden. Gladior Online Marketing is genomineerd voor de ‘Growing Businesses Online’ award. In deze award staat het vergroten van online succes voor de klant centraal.

Thuisin – dé inspirerende woonwinkel

In de nominatie van Gladior staat de samenwerking met Thuisin centraal. Thuisin is met meer dan 40 vestigingen één van de grootste woonwinkel franchises in Nederland. De online strategie focust zich dan ook op het leiden van bezoekers naar de fysieke winkels. Door de inzet van lokale advertising en vindbaarheid via Google, is het winkelbezoek én het aantal franchises de afgelopen jaren enorm gegroeid. Met behulp van rapportages op vestigingsniveau kreeg ook de lokale ondernemer meer inzicht en vertrouwen in de inzet van online marketing.

Google Partners Accelerate

De genomineerde bureaus zijn uitgenodigd voor “Google Partners Accelerate” in Dublin, waar begin september de regionale winnaars bekend gemaakt worden uit Europa, het Midden-Oosten en Noord-Afrika (EMEA). Deze winnaars gaan vervolgens door voor de ‘global awards’, die eind september uitgereikt worden in New York. Maar liefst 2.000 Premier Partners uit de EMEA regio konden dit jaar deelnemen aan de awards. Uit Nederland zijn in totaal 11 bureaus voor een award genomineerd! Benieuwd naar alle nominaties? Je vindt ze hier.