Gladior is Google Premier Partner

Gladior is al meer dan 10 jaar Google Partner. Dat betekent onder andere voorrang bij ondersteuning en regelmatige afstemming tussen ons en Google. Een interessant voordeel voor onze klanten. Sinds kort bestaat er een gelaagdheid in de status van Google Partners. Onlangs kregen wij van Google de titel Premier Partner toegekend, het hoogste niveau. Daar zijn we erg trots op! 

Google omschrijft het zelf als: “The Google Partner badge shows that specific Partners have passed Google AdWords product certification exams and are up to date with the latest product knowledge. In other words, they earned it.” 

Google Partner zijn betekent dat onze consultants door Google gecertificeerd zijn en dat we ervaren zijn in het runnen van campagnes over meerdere disciplines. De premier badge is de hoogste categorie om als partner toebedeeld te krijgen. Het betekent onder andere dat onze consultants up to date zijn met hun kennis, een groot aantal succesvolle campagnes runnen en dat we voldoen aan de prestatie-vereiste die Google stelt. Onder andere omzetgroei en klantbehoud zijn hier onderdeel van. Gladior behoort met deze toekenning tot de top van Google Partners.

Gladior is Google Premier Partner

Bij Gladior bieden we een brede dienstverlening voor AdWords, van audits tot beheer en rapportage op campagnes. Neem gerust contact op om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken.